Om Hundsporthallen

Boka tid i Hundhallen HÄR

Introduktionsfilm hallen:

Hitta träningskompis/någon att dela hallhyra med – se längst ner!

På vackert belägna Frölunda Gård några km från Kungsängens Centrum i Upplands Bro Kommun, ligger Hundsporthallen. Här erbjuds du bl a kvalitetsutrustning som heltäckande träningsmatta av märket Matting, Agilitybana, utrustning för Tävlingslydnad, Rallylydnad & Balansbollar. Här kan hundägare och träningskompisar mötas och träna tillsammans i fräsch lokal när vädret är kallt, regnigt och blåsigt ute. Sommartid kan 3 stora portar öppnas så att solen kommer in.

Förutom en stor hundsporthall på 300m2 (ca 17-18 grader vintertid) finns det tillgång till WC i närliggande byggnad. Möjlighet att sitta vid bord med projektor/duk för teoripass finns också. Nu även stor TV för filmanalys på hallväggen. Högtalare och möjlighet att koppla mobilen för musik till ditt program samt trådlöst hedseat för instruktörer.

NOSEWORK utrustning (obs säg till vid bokningstillfället och skicka mail så att vi kan se till att det är rent).

Aldrig har det funnits så stort intresse för hundträning och det finns så många kreativa och välutbildade instruktörer och ekipage som tränar på hög nivå i alla de roliga grenar som nu förekommer. Förutom de mest kända grenarna som Agility, Tävlingslydnad, Rallylydnad tränar vi även gärna Nocework i hallen (uppsatta magnetlister för sök på olika höjder), men även vardagslydnad. Men här håller vi också till med många olika typer av jaktträning för spaniel, retriver och stående fågelhundar då mycket av grunderna kan tränas vintertid i hall (vi har fantastiska möjligheter i de omgivande skogarna på halvön).

Här kan du som är ensam söka och finna nya vänner att hyra hallen och träna med.

Du kan boka gruppträning med vänner per timme och säsong. Har du en egen favoritinstruktör kan du kanske samla vänner och hyra in er för egna grupper i hallen. Som Instruktör är du också välkommen att hyra hallen för kurser.

Här finns också hela tiden ett utbud av kurser av olika slag, föreläsningar av intressanta instruktörer och en hel del goda råd i ditt hundägande. Våra partners är beprövade och produkter och tjänster vi gärna rekommenderar!

Vår målsättning är att skapa en härlig miljö som öppnar för mer fin träning året om. Att fler hundägare ska finna nya vänner och kunna dela kreativ tid med sina hundar. Oavsett om Du bara vill ha lite lek och vardagslydnad för hunden, träna på skoj eller seriöst för tävling är Du varmt välkommen!

HITTA TRÄNINGSKOMPISAR

Följande FB grupper är tillgängliga för den som vill prata träning, hitta någon att dela hallen med & hjälpas åt med träning mm. Ansök om medlemskap så får du vara med via någon av länkarna nedan!

Comments are closed