Hundsporthallen: Varm på vintern – sval på sommaren!

Boka tid i Hundhallen HÄR

Se introduktion Hundsporthallen

VÅR UNIKA BALANS, BYGG UPP & FYSTRÄNINGSBANA är invigd!
Hundsporthallen i Kungsängens nya Hundaktiveringsbanan med drygt 30 unika stationer där du kan träna din hund stark, frisk & glad!
Läs mer om banan, bilder från invigningen mm HÄR

TRÄNA INNE I UPPVÄRMD (18 grader i vinter), HÖGKLASSIG HALL* KURSER * FÖRELÄSNINGAR * TÄVLINGAR

Den LUGNA & FRIDFULLA TRÄNINGSHALLEN – slipp trängsel & oväsen när du tränar!

På vackert belägna Frölunda Gård några km från Kungsängens Centrum i Upplands Bro Kommun, ligger vår Hundsporthall. Här erbjuds du bl a kvalitetsutrustning som heltäckande träningsmattan Matting, Agilitybana av hög kvalitet, utrustning för Tävlingslydnad, Rallylydnad & Balansbollar. Här kan hundägare och träningskompisar mötas och träna tillsammans i fräsch lokal när vädret är kallt, regnigt och blåsigt ute. Sommartid kan 3 stora portar öppnas så att solen kommer in.

En ljus, fräsch hundsporthall på 300m2 (ca 16-18 grader vintertid) med allt som kan önskas! Litet fikarum/entrerum som skiljer ankommande och hundar som avslutar sitt pass (som går ut genom UT dörren).

Här finns det en bra musikanläggning med högtalare som täcker hela hallen. Du kopplar lätt in din mobil!  I hallen finns nu också stor TV för filmvisning, whiteboard samt en 2x4m stor kvalitetsspegel!

Aldrig har det funnits så stort intresse för hundträning och det finns så många kreativa och välutbildade instruktörer och ekipage som tränar på hög nivå i alla de roliga grenar som nu förekommer. Förutom de mest kända grenarna som Agility, Tävlingslydnad, Rallylydnad tränar vi även gärna på Nosework i hallen, men även vardagslydnad. Men här håller vi också till med många olika typer av jaktträning för spaniel, retriever och stående fågelhundar då mycket av grunderna kan tränas vintertid i hall (vi har fantastiska möjligheter i de omgivande skogarna på halvön).

Du kan boka gruppträning med vänner per timme och säsong. Har du en egen favoritinstruktör kan du kanske samla vänner och hyra in er för egna grupper i hallen. Som Instruktör är du också välkommen att hyra hallen för kurser.

Här finns också hela tiden ett utbud av kurser av olika slag, föreläsningar av intressanta instruktörer och en hel del goda råd i ditt hundägande. Våra partners är beprövade och produkter och tjänster vi gärna rekommenderar!

Vår målsättning är att skapa en härlig miljö som öppnar för mer fin träning året om. Att fler hundägare ska finna nya vänner och kunna dela kreativ tid med sina hundar. Oavsett om Du bara vill ha lite lek och vardagslydnad för hunden, träna på skoj eller seriöst för tävling är Du varmt välkommen!

BOKNING: Gå in på fliken BOKNING och lägg in din bokning och betala på en gång enligt anvisning så får du en bekräftelse per e-post (senast 4 timmar före tid) och din aktuella dörrkod. Har du inte betalat inom ett dygn riskerar du att bokningen blir fri att bokas av andra i stället, men vill du inte längre ha platsen måste du avboka den för att slippa avbokningskostnad!

Så här kan du BETALA till Hundsporthallen:

Swish: 123-336 29 02
Bankkonto: 8305-5 4 434 386-1
Bg nr: 719-2867

Har du frågor kan du ställa dem i ett sms eller ringa. Har du av någon anledning ej fått din dörrkod (trots att du betalat) ring! 0708-435282

Ingen får träna i hallen innan de först betalat!

TÄVLINGAR, TRÄNING, TEMADAGAR, DOFTPROV & KURSER

Vi har redan haft många agilitytävlingar & Doftprov Nose Work. Hundhallen har även varit event för utställningar av olika slag. Många nöjda hundägare har deltagit och vill komma tillbaka.

Det blir mer tävlingar: Agility, Nose Work, doftprov, Tema Kvällar av olika slag! Håll utkik! Hör av dig om du vill veta mer. För att få våra NYHETSBREV (erbjudanden, artiklar, recept på träningsgodis, intressanta kurser & föreläsningar), signa upp HÄR  

Comments are closed