Bokningsvillkor

BOKNING AV KURSER I HUNDSPORTHALLEN

Fram till dess att vi ses kommer jag att skicka lite material som jag ber att du läser igenom noga. Ev är det några saker du kan träna lite på innan vi ses. Vidare får du vägbeskrivning och lite annat att tänka på innan vår första träff.

Beträffande deltagare och medföljande/observatör:

Regler: En hundförare & en hund per anmäld & betald deltagare. Vill fler i familjen vara med tillkommer pris för observatör per person. Observatör anmäler sig på samma sätt. Tänk på att det är Ni som lär Er på kursen (90%) och hunden lär sig av Er när Ni lärt Er att träna rätt. Även observatörer får ut väldigt mycket av kurserna.

BG 719-2867

Swish:1233362902
Överföring (i Sverige) 8305-5,4 434 386-1

Från utlandet: Iban: Swedsess

SE8380000830550044343861

FÖRSÄKRING

Alla hundar som kommer på kurs måste vara fullt försäkrade liksom alla deltagare.

Marys Hundskola, har F-Skattesedel Org nr: 6002161427

Bokningsregler alla kurser:

Anmälan är bindande, betalas vid bokningstillfället, återbetalning medges ej .

Vi förbehåller oss rätten att ändra datum/tid för kurstillfällen om så är nödvändigt (självklart tider som passar alla deltagare). Är flera deltagare sjuka (50% av kursen), kan ev nya datum erbjudas (som passar alla).

  • Eventuell avanmälan ska ske skriftligt och bekräftas (anmälan till reservplats är bindande först då du fått besked om att du kommit med på kursen och tackat ja till platsen).
  • Avbokad plats kan överlåtas/säljas till annan deltagare (som håller aktuell nivå), priset görs upp och ny deltagare betalar till den som bokat.
  • Om så inte sker och platsen ej nytjas/säljs vidare av den som bokat, fås ingen återbetalning.
  • 14 dagar ångerrätt gäller Ej på kursanmälningar med satt startdatum. Distans- och hemförsäljningslag paragraf 2:11 12p: ångerrätt gäller inte för avtal som avser: idrottsevenemang eller någon annan liknande fritidsaktivitet, om näringsidkaren ska tillhandahålla tjänsten på en bestämd dag eller ett satt datum.
  • Återbetalning av kursavgiften medges ej före kursens start eller efter att kursen påbörjats om den inte fullföljs (oavsett anledning). Eventuellt (vi gör vårt bästa) vid sjukdom/sjuk hund, kan plats ev erbjudas på liknande kurs längre fram (vid ledig plats).

Comments are closed