Varför Hundsporthallen i Kungsängen

Våra ambitioner är att erbjuda något extra, att vara innovativa, kreativa, erbjuda något för den som har det trögt att komma igång, svårt att vara nära andra hundar i stökig miljö och framför allt gillar lugn och trygg miljö!

Vid Hundsporthallen i Kungsängen finner du den VACKRASTE MILJÖN du kan tänka dig och här finns så mycket mer:

En rolig och mycket värdefull tillgång som ger mervärde och förhöjer värdet av anläggningen: – Vår 35 stationers belysta BALANSBANA!

Här kör vi DOG PARKOUR, NOSEWORK, BALANSTRÄNING, REHABILITERINGSTRÄNING, AKTIVERING och dessutom är banan inhägnas så att vi kan ha hundmöten utan koppel om så önskas.

Inne i Hundhallen finns det där lilla EXTRA i form av BALANSBOLLAR, Targets, Plattor, Rullar, Bräden, Plattformar (Stå & Sitt), Nosework prylar och mycket annat kul.

Om du vill ha lite tipps på hur du kan använda dem och träna Balans & Aktivering kan du hitta hjälp bland några av mina Instruktionsfilmer (som det alltid ingår flera av när du går på mina kurser) HÄR 

Men kom gärna med på någon av mina TEMA Kurser & Balans & Aktiverings KURSER

 

HITTA TRÄNINGSKOMPISAR – GÅ MED I VÅRA FB GRUPPER!

Du kan dela inspiration, störningsträning och inte minst DELA PÅ HALLHYRA med vänner i samma grupp. Vi tar inte mer betalt för att ni är fler (max 8) i hallen! Be om medlemskap och börja söka träningskompisar!

 

 

INSTRUKTÖR VID HUNDSPORTHALLEN

Mary Wright har 17 års erfarenhet av att undervisa på heltid. Hon har en flock av minst 6 (det blir snart fler igen) underbara jaktcockrar. Med dem har hon meriterat sig på bl a Jaktprov & SM i Spanielmästerskapet.

Hon undervisar i mängder av olika grenar och områden! Ett 50:tal kurser (fågelhundsträning är en favorit, men Problemlösning, Nosework, Rallylydnad, Inkallning, VALPKURSER, Balans- aktivering & Fysträning är favoriter!

Avancerad Spårträning, Sök i system ”The Clicker Way”, ”Familjen & Hunden”,

Marys Kurser & utbildning

Marys Inlärningsväg & pedagogik

 

FÅGELHUNDSTRÄNING

Alla typer av träning & kurser för SPANIEL & RETRIEVER samt STÅENDE Fågelhund erbjuds i fantastiska, fågelrika marker! Mary Wright håller öppen Träning, Kurser, Tema (Tex apportering, vattenarbete, inkallning, Stopp/Stadga Problemlösning mm) och helhetskurser över 8 månader för Nybörjare & mot Jakt & prov. Se mer HÄR

Se KURSUTBUDET och kontakta med önskemål!

Kurser på gång att boka JUST NU! (hittar du inte vad du söker så tala om vad som önskas och när du kan så lägger vi upp den!

 

HUNDEN & BARNEN

Jag finner något av det allra roligaste och viktiga av allt, är att inspirera våra unga att komma ut i naturen, lära dem träna och leka med hunden och ta lite ansvar. Det är så otroligt givande att se banden stärkas mellan hund och barnen. Efter många års somrar med Barnläger med olika Hundkurser utökar jag programmen för BARN & UNGDOM allt mer!

Sommarläger, Höstlovskurser, Jullovskurser, Sportlovskurser & Aktiviteter för Barnen & Hunden över Påsken.

Barn som inte har egen hund kan få låna en av mig att jobba med under kurserna!

Åldersgrupper: 7-10 år, 8-14 år & 10-16 år

 

 

Inkallningsträning Hund & Barn

Rallylydnad barnläger

Barnkurs Agility

Rallylydnad i hundhallen

Nosework på barnkursen

 

ETTÅRIG Klicker TRÄNAR Kurs med Mary Wright

För dig som verkligen vill bli skicklig på att träna din hund och framförallt jobba med en oerhört effektiv inlärningsväg som bygger på Klickerträningens Grunder. En utbildning över ett åt:

Antingen 16×3 timmars upplägg på helger eller kvällstid under året.

Alternativ för dig som har lång resväg och behöver övernattning, kör vi upplägg med 8x 6 timmar inkl lunch på lördagar eller söndagar. Lär dig klickerträning från Grunden och jobba med ca 75 grundfärdigheter som du sedan får lära dig att sätta ihop till moment. Vi lägger vårt fokus på vad vi vill att hunden ska göra och ser till att det verkligen lönar sig (och ser till att det är svårt att göra fel.

Träning som bygger på vetenskapliga grunder & forskning. Här kan du alltid få svar på varför vi ska göra som vi gör. Vi bygger en stark och fin relation med hunden och grundar en frivillig följsamhet som sedan blir grunden i all träning. Ett underbart sätt att träna och lära. Något för dig som vill bli riktigt skicklig på klickerträning!

Mary Wright håller mellan 3-5 Ettåriga Klicker Tränarkurser/år 3-6 deltagare. Pris mellan 10.500:- till 13.500:-

Kurs på vår Gräsplan

Targets som inlärning

Träning i Hundhallen

Noseworktävling i Hundsporthallen i Kungsängen

 

HOPPAS VI SES PÅ VACKRA FRÖLUNDA GÅRD – KOM & LÅT DIG INSPIRERAS & HA TREVLIGT MED DIN HUND!

Vill du ha våra nyhetsbrev så kan du få besked om när det händer något nytt & roligt:

Vill du få vårt NYHETSBREV  HÄR

Comments are closed